(2009.11.12.)

A kötelező és az ajánlott védőoltások előnyei, és veszélyei

 

Kinek az előnyét szolgálja vajon a kötelező védőoltások intézményesített rendszere? Azét, aki kapja, vagy azét, aki zseniális módon milliárdokat termel(tet) magának ebből a jól kitalált, megtervezett, kézben tartott és kiválóan szervezett gyógyszer-bizniszből?

 

Annak a három hetes pici babának a szüleit biztosan nem vigasztalja a tény, hogy nem a betegség okozta kórokozótól, hanem annak legyengített változatától (tudni illik ez a védőoltás) rángatózik, veszti eszméletét, szenved lázas, görcsös eclampsiában szemük fénye.

Nekik szívfájdalom gyerekük betegsége (autizmus), nyomora (maradandó idegrendszeri károsodás), halála (védőoltás okozta stressz által beálló bölcsőhalál), míg a gyógyszeripari-gépezetnek, éjjel-nappali pénzgyárnak ez a gyerek csupán elkerülhetetlen ritka mellékhatás, elhanyagolható mértékű, sajnálatos kockázati tényező, elkönyvelt és elfeledett, média felé szakmailag stabilan alátámasztott magyarázat, száraz szám, statisztikai adat.

 

Piaci rést, dollár milliárdokat, előnyöket jelent néhány pénzsóvár embernek a védőoltás. Hogyan? Kórokozók, betegségek, járványok mindig is voltak és lesznek. Mégis létezik néhány járványosan előforduló, fertőző gyerekbetegség, mint a diftéria, tetanus, pertussis, mely a múlt század óta bekövetkezett higénés viszonyok, az étkezés minőségének, az iskolázottsági helyzet, a lakókörülmények, a fogamzásgátlás együttes javulása miatt szinte eltűnőben van.

 

De, mi történik, ha eltűnik néhány betegség a föld színéről?

Kevesebb beteg, kevesebb gyógyszer, kevesebb profit. Ez tarthatatlan. Megoldás, azonnali ötlet kell.

Az időzítés duplán imprinting: korai életszakasz, rendszerváltás ideje. Csak újszülöttek, csecsemők és gyerekek felelnek meg az érdekeinknek. Esendőek, szüleik befolyásolhatóak túlérzékenységük és tapasztalatlanságuk miatt.

Biztos, ami biztos szabályozzuk be, törvényesítsük, a célcsoport létszáma legyen magas, és olyan ország legyen, amely végre megszabadult, és törekszik a nyugati kultúra felé.

Ideális célpont a magyar. 1989. Erre mondják, jó helyen, jó időben. Nevezzük ingyenesnek, TB által finanszírozottnak (ugyan ezt is az adófizető fizeti). Tegyük kötelezővé, ne legyen kibúvó. Aki mégis szökni akar, nevezzük sarlatán, gyermekét és élőkörnyezetét veszélyeztető ágensnek és büntessük meg.

Alkalmazzuk sokáig (tizenöt éves korig), legyen több oltás (tizenegy), azért mutassunk engedékenységet, legyen ajánlott oltás is, meghagyva a szülő látszólagos döntési szabadságát.

 

Indítsuk be a gépezetet, és várjuk a (mellék)hatásokat, a lázat, hadd fogyjon a lázcsillapító. Kezeljük a szövődményt, a görcsöt, drága gyógyszer a görcsoldó. Dyslexiás, netán hyperactiv lett a gyerek? Enyhe morfinszármazékkal kezeljük; két lábon járó drogfüggő zombikat teremtünk.

Teremtettünk állandó, hozzánk láncolt, legális fogyasztókat.  Azt is tudjuk, hogy autistává válhat a gyerek, úgy sem tudják bizonyítani az összefüggést. Túl hosszú idő telik el az oltás és a végkifejlet között, egyébként is ügyvédek hadserege védi érdekeinket, fizetett orvos-szakértőink szétzúzzák a laikus támadásokat az általunk támogatott médián keresztül.

A régi Uniós tagállamok között mindössze három országban vannak kötelező védőoltások, ám sehol annyi, mint nálunk, mégsem söpört végig náluk a rettegett, fojtogató torokgyík- vagy TBC járvány, holott a népesség oltottsága korántsem volt teljes. Hogy lehetséges ez?

Tényleg a gyerekek védelmében történik ez a procedúra vagy az említett pénzügyi motivációk húzódnak meg a háttérben?

A bejegyzés trackback címe:

https://novervagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr123964567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása