"Vak" Juventus

 2011.12.23. 10:56

Szeretem a Juventus Rádiót, mert az én korosztályom zenéjét játssza. Utálom a Juventus Rádiót, mert azt hiszi némely "felvilágosulatlan" műsorvezetője, hogy az emberek hétfőtől-péntekig, nyolctól-négyig dolgoznak.

Csütörtökön a reggeli műsorban már elkezdik mondani -amitől természetesen én és pár tízezer ember megőrül -, hogy már csak egy munkanap van hátra a fárasztó hétből. Ezt fokozzák tovább pénteken, hogy már csak öt, négy, három, stb. óra, és VÉGE!

Miért nem jut eszükbe az a sok vasutas, buszsofőr, mentős, pincér és pincérnő, szakács, műsorvezető(!) és EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓ (orvos, nővér, műtősnő, műtősfiú, röntgenes, anesztes, laboros, bocs, ha kihagytam valakit), akinek nincsen hétvége, nincsen húsvét, nincsen karácsony szenteste és nincsen nappal, mert lehet, hogy pontosan december 24-én reggel 7-től, másnap reggel 7-ig (IGEN 24 ÓRA EGYHUZAMBAN) dolgozik csendben, észrevétlenül egy fővárosi kórház urológia osztályán, és vigyáz arra a néhány betegre, aki szintén nem tud a szeretteivel a feldíszített fenyőfa alatt ünnepelni.

Ezeknek a "néma" , folymatos munkarendben dolgozóknak, a betegeknek, és a két kolléganőmnek küldöm a Szeretet Energiáját. ...és viszek egy kis sütit, megígérem.

Ui: nézz körül a környezetedben, és cselekedj hasonló módon akár egy "vadidegennel"!

Egy kis muzsika: https://www.youtube.com/watch?v=2AcVNwgLIrQ&feature=related

Címkék: rádió juventus

A bejegyzés trackback címe:

https://novervagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr943490455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LeonSilver 2011.12.23. 14:47:39

Na igen. Sok olyan szakma, hivatás van, ahol se ünnep se hétvége nincs. Ahol mindegy, hogy esik, havazik vagy éppen rekkenő hőség van. Menni kell, csinálni kell. És bizony nagyon szomorú, hogy egyes emberek, ráadásul olyanok akikre (sajnálatos módon) sokan figyelnek, köztük fiatalok is. Talán ha néha "beutalnánk" őket némi kis pluszmunkára karácsonykor, húsvétkor, egy-egy hétvégén.

-Flatley- 2012.02.11. 13:22:55

Ismerős az érzés...
Megőrülök tőle, hogy ezekben a műsorokban azt hiszik, hogy mindenki klímás irodában ücsörög, és délután négyig kávézgatásból, meg blogolvasásból álló munkát végez, aztán beállít a fitnesz terembe majd vacsorázni viszi a kedvesét...
süti beállítások módosítása