Bértábla

 2012.03.29. 22:16

A közalkalmazotti törvény egyik melléklete a sokat emlegetett, szidott és kiismerhetetlen bértábla. 

Többször rászántam már magam, hogy kiigazodjak rajta, megértsem, és értelmezzem, de a legnagyobb problémám mindig (ami bizonyára nem véletlen, hanem egy praktikus matematikai megoldás), hogy egyik alkalommal forintosítva, máskor pedig szorzószámokkal tüntetik fel az illetményünket. 

http://www.meszk.hu/index.php?content=498

Megígérem, egy esős, borongós, unalmas napon kiszámolom, visszaosztom, és összehasonlítom a régi és az új bértáblát. :-)

A tapasztalataimat számolás után megosztom veletek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://novervagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr94348974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niv 2012.06.02. 23:08:30

Nagyszerű ez az új bértábla.. C, D, E, kategória alap fizetése megegyezik. Ezek szerint ugyan annyit "érek" az érettségimmel és 1 közép és 2 emelt szintű okj-s végzettségemmel mint egy érettségizetlen kezdő ápolási asszisztens csak mert fiatal vagyok és még csak 2 éve dolgozom? Csodás.
süti beállítások módosítása